Vilka vi är

Denna integritetspolicy och våra allmänna villkor gäller för Fritidsnätet alla tjänster och hela webbplatsen.

Fritidsnätet är en webbplats med ett samlat fritidsutbud för barn, ungdomar och vuxna som har funktionsnedsättningar i Stockholms län.

Så här hanterar vi dina personuppgifter enligt GDPR

I vår integritetspolicy ser du tydligt vilka uppgifter vi samlar in, varför vi gör det, samt hur de används, sparas och skyddas.

De personuppgifter vi samlar in är i första hand sådana som du själv uppger till oss (som adress, mobilnummer etc.) när du exempelvis registrerar en verksamhet/aktivitet i vår webbplattform Fritidsnätet. Har vi fått uppgifterna om dig från någon annan berättar vi varifrån vi fått dem vid vår första kontakt med dig.

Vi använder dina personuppgifter för att kunna skicka nyhetsbrev och annan information till dig.

Men, vi delar inte dina personuppgifter med andra. De stannar hos oss.

Du har rätt att få veta vilka uppgifter vi har om dig i våra register, att få dem rättade eller raderade och du kan säga nej till direktmarknadskommunikation från oss.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Personuppgifter är sådana uppgifter som kan identifiera dig som person. Vi samlar in de personuppgifter som du själv anger i vårt formulär när du lägger in en aktivitet/evenemang. Dessa personuppgifter är förnamn, efternamn, arbetsplats/förening/företag, e-postadress, telefonnummer och besöksadress,

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Sidor på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, kartor). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Vilka vi delar dina data med

Endast systemadministratörer har tillgång till databasen och personuppgifterna som du anger i formuläret. Vi lämnar inte ut några uppgifter till tredje part.

Hur länge vi behåller dina uppgifter

Samtliga uppgifter som du anger i formuläret sparas tills du själv tar bort din aktivitet/evenemang från Fritidsnätet.

Vilka rättigheter du har över dina data

Som annonsör har du rätt att få information och tillgång till de personuppgifter vi behandlar om dig i form av ett utdrag. Du kan be att få uppgifter ändrade eller rättade. Du kan även begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig.

Vid frågor och önskemål, kontakta i första hand Fritidsnätet. Eventuella klagomål kan lämnas in till Integritetsskyddsmyndigheten.

Hur vi skyddar din information

Dina personuppgifter är säkert lagrade i databasen som ingen utan behörighet har tillgång till. För att förhindra skadlig kod och reparera säkerhetsbrister använder vi ett anti-virusprogram. Eventuella dataintrång kommer anmälas till integritetsskyddsmyndigheten.

Ditt godkännande

Genom att annonsera din aktivitet/evenemang godkänner du att vi sparar personuppgifterna enligt det som beskrivits ovan. Du godkänner även att vi kommunicerar med dig via nyhetsbrev och mail. Du kan avsäga dig sådan information sedan.

Ändringar i denna policy

Om vi gör ändringar i denna policy kommer dessa publiceras här, tillsammans med datum för ändringen. Om stora förändringar i vår policy genomförs kan vi även komma att informera om detta via nyhetsbrev och mail.

Denna integritetspolicy och allmänna villkor uppdaterades 2021-05-01.